Снимка: Булфото архив
fallback

29-годишна жена с адрес в село Сушица е подала сигнал около 12 часа на 8 декември, че е заведена принудително и насила е държана в къща в град Завет. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Разград.

Oще по темата

В хода на предприетите оперативни действия е установено, че жената е заставена от 60-годишния си баща да живее на семейни начала с 24-годишен мъж, който е платил 1000 лв. за нея.

При изясняването на фактите станало ясно, че още през 2015 година потърпевшата е била продадена за 6000 лв. от баща си за съпруга на 32-годишен мъж от Сушица. Жената е пребивавала в чужбина, където по думите й е била бита и принуждавана да краде и проституира. Избягала е през 2018 година.

Случаят е предаден в Прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Някой нещо бърка

преди 4 години

В новините по телевизията въпросният баща с гордост потвърди, че при първата продажба е взел за дъщеря си 6000 лв, но уточни, че това се е случило, когато тя е била на 14 години.В материала по-горе се казва, че първата продажба е била осъщественапрез 2015 г. В такъв случай, днес дъщеря му е на 18 г.Значи или в материала по-горе е сгрешена годината на първата продажба, или погрешно съобщават сегашната възраст на дъщерята.

36

Анонимен

преди 4 години

До ЗаралияБъди рахат, не са ни осеменявали така масово, както на теб ти се иска. Това е доказано чрез ДНК анализи.Но вашият геном се е подобрил, благодарение на откраднати български момичета, както и вследствие на вашия обичай свекървата да си харесва някой снажен друговерец и тайно да го води при снаха си, за да има хубави и здрави внуци. Непременно друговерец, защото е сигурно, че той няма да се хвали наляво и надясно, за да си няма неприятности.

35

Анонимен

преди 4 години

До АЗБраво, бе! "Живейте си своя живот! Не се самоубивайте с мисли за този и онзи!"Само че "този и онзи" ядат готови пари, взети от моите данъци и благодарение на това пенсията на всеки трудов пенсионер от поколението на родителите ми ес по около 200 лв по-ниска!Как тогава да не се вълнувам от дивотиите, извършвани от "този и онзи"?

fallback