Снимка: Pixabay
fallback

Двама младежи от Благоевград, на 15 и 19 години, са заловени при опит за откраднат маратонки, съобщиха от полицията.

Oще по темата

Кражбата е била на приблизителна стойност около 94 лв. По случая е образуван заявителски материал.

В Първо РУ е получено съобщение за това, че за времето от 16 часа на 29 ноември до 20:30 часа на 3 декември от междуетажна площадка на жилищна сграда в Благоевград е извършена кражба на шкаф с намиращи се в него около 30 чифта обувки.

Образуван е заявителски материал. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Чета тук...

преди 4 години

30 чифта за 94 лв. Май са направили услуга да изхвърлят ***.

28

В съседната сграда

преди 4 години

живее едно семейство, което парвенюшки парадира с наистина големите си материални възможности, особено съпругата, която е лекарка. У тях всичко е супер скъпо, марково, бутиково.Но пред вратата на апартамента им винаги стоят два чифта износени, разкривени обувки. С тях слизат до мазето или когато се наложи да вземат нещо от гаража.Докторицата пък по всяко време изтърсва от балкона каквото си реши, включително и пътеки тип персийски, без да я интересува, че на балконите под нея има пране.

27

Преди 20-ина години

преди 4 години

купихме апартамент в нова, кокетна, малка жилищна кооперация. Само едно от семействата имаше специфични селски навици и пред вратата им винаги стояха по няколко чифта обувки. Събува се там и после си влиза у дома.Веднъж, в събота срещу неделя през нощта неизвестно кой беше проникнал във входа, правил опити да отвори входните врати на апартаментите, но не успял. Резултатът беше само повреденият фурнир на една от вратите и откраднатите обувки на онези. Оттогава не си оставят обувките пред вратата

fallback