Снимка: Булфото архив
fallback

Мъж почина докато разхожда кучето си в парка „Хижата” над Враца, съобщава местното издание „Конкурент“.

Oще по темата

Сигнал за смъртта на 52-годишният врачанин е подал братът на починалия.

Пристигналият медицински екип установил единствено смъртта на мъжа и според първоначалното им заключение най-вероятно се става въпрос за инфаркт.

Полицията започна разследване по трагичния случай и очаква заключението на патоанатомите след аутопсията на внезапно починалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

МАГДА ЗУЗБАНСКИ

преди 4 години

За коментара на ХА-ХА-ХА нямам думи!.Безсловесна съм.Винаги съм мислела че дори тъпотията има граници,но явно съм грешала.А за тези 20 индивида които са харесали въпросният изродски коментар ще кажа само че са много,ама много зле.

6

Помня

преди 4 години

До Гробокопач 4 При соца брат на мой познат почина от инфаркт на 29 г.И тогава ги имаше много , но в Работническо дело се пишеха само за петилетки в съкратени срокове.

5

КАЛИНЧО

преди 4 години

Човекът е починал от инфаркт...Казва се че се предполага..Няма как да разберат по мисловен път от какво е починал..Затова и в статията е упоменато че след аутопсията ще стане ясна окончателно причината за смъртта..Що се отнася до кредитния рейтинг,работил съм в две банки и мога да кажа че 70% от кредитополучателите имат забава по кредитите си,а 15% въобще не ги и плащат....Човека е починал,да проявим малко разбиране и състрадание...

fallback