Снимка: Pixabay
fallback

65-годишен мъж от Глоджево се е опитал да подкупи пътни полицаи в Кубрат. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Разград.

Oще по темата

Около 10.40 часа на 3 декември в хода на специализирана полицейска операция за контрол на водачи, паркиращи неправилно на „инвалидни“ места, служители установяват извършено нарушение от шофьора на „Мерцедес С200“.

За да му анулират наложената глоба с фиш мъжът предложил 100 лв. на автоконтрольорите. Започнато е бързо производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ПРОСТОТИЯ

преди 4 години

< Дядо спря на инвалидно място >ТОВА РОДНИНА ЛИ Е НА ЖУРНАЛИСТА Г- Н ГЪЛЪБОВ.АКО НЕ Е-А ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ СТАТИЯТА,ТО Е КУЛТУРНО И ЦИВИЛИЗОВАНО ДА ЗАПОЧНЕ СТАТИЯТА СИ С:- ВЪЗРАСТЕН МЪЖ....- МЪЖ НА ....НО ТОВА НЕ Е ДЯДО НА Г-Н ГЪЛЪБОВ

12

И колко ли момченца

преди 4 години

До M&#252;nchenм/y 18 и 30 е сложила между краката си. Знам ги аз такива шефки.:)))))

11

Така си е

преди 4 години

До Анонимен 8Чичо ми и ляля ми станаха баба и дядо на 48 години. И двамата са адвокати...Другата селяндурщина е в някой репортаж да говорят на хора в пенсионна възраст на малко име: "Кажи сега, дядо Пешо, какво точно видя?".Все едно вече са *** и не си помнят фамилията. Или репортерът се познава с тях от 30 години.

fallback