Снимка: архив, БулФото
fallback

Един човек е пострадал при пътен инцидент край търговищкото село Пролаз. Той е настанен в хирургичното отделения на МБАЛ в Търговище, а жената пътувала с него след преглед е освободена, съобщиха за БТА от здравното заведение. Движението по главния път София - Варна е възобновено.

Катастрофата между два лека автомобила стана в ранния следобед днес."Рено Канго", движещо се в посока Варна, се удря в "Рендж Роувър", пътуващ в обратна посока. Първият навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в другата кола. Причините за инцидента все още не са изяснени.

Пострадалите - мъж и жена, са прегледани в болницата в Търговище. По първоначална информация мъжът има фрактура на крака, в добро общо състояние е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

До са

преди 4 години

като не си мърдал по-далеч от кварталния ти лидъл, ще задаваш глупави въпроси, много ясноПътя София - Варна е един през северна България и всички го знаят. Ти ако искаш мини през Видин, Свищов и Тутракан

5

са

преди 4 години

Винаги сте ми били интересни с тоя "път" София-Варна!!Къде е той,щото не се сещам бат Бойко да е откривал такъв-през Бургас ли е,през Търново ли е,през Шумен ли е,къде е?!!

4

Roadkill

преди 4 години

Възможни причини за навлизане в насрещното: изпреварване, заобикаляне на дупка, локва, убито животно, говорене по телефона, и най-вече - простотия.

fallback