Снимка: BulFoto архив
fallback

Проблемите с трафика на граничен пункт "Капитан Андреево" са тема на извънредна среща между ръководството на българските митници и турските гранични власти, предава bTV.

Oще по темата

От българска страна на срещата ще бъде директорът на Агенция "Митници" Георги Костов, който след това ще инспектира организацията на работа на българския пункт. Вчера той се срещна и с турския замистник-министър на търговията, заради интензивния трафик на товарни автомобили на българо-турската граница и напрежението, което се създава на място.

През последните дни на няколко пъти на "Капитан Андреево" се образува опашка от камиони от близо 30 километра. Граничните власти твърдят, че работят на пълен капацитет. Постигната е договорка да се търсят варианти за транспортни алтернативи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Българите са калпазани не работят

9

Анонимен

преди 4 години

Как ще работят на пълен капацитет, като редовно работят по 2-3 гишета с наличие на поне двойно повече възможности. И да, от Турция преминаваш при постоянно движеща се колона, ако има такава. Адът започва на опашката в българско - седиш и не помръдваш, дори с лек автомобил. Ама от тия, с колите, по-малко нпари се изкарват. Друго е отръскаш камионджиите.

8

TIRADJIQ

преди 4 години

Граничните власти твърдят, че работят на пълен капацитет.DA BQHTE VIDELI U BALGARSKO KAK rabotqt............ MARZEL NEKADARNOST BEZRAZLI4IE .....NA TURSKO PREMINAVA6 ZA BROENI MINUTU, NA GANYOVISTAN 4AKA6 LI 4AKA6.SA6TOTO E I PRI LEKITE AVTOMOBILISRAMOTA

fallback