Снимка: Булфото архив
fallback

Катастрофа между ТИР и товарен микробус  в района на бензиностанция Ромпетрол, на изхода на Велико Търново в посока Стара Загора, затруднява движението, съобщиха от полицията в града.

Oще по темата

Образували са се големи тапи по Южния пътен възел. По първоначална информация поради неспазване на дистанция товарен автомобил е ударил движещ се пред него друг товарен автомобил. Пострадал е водачът на втория автомобил.

Състоянието му се изяснява. Екипи на полицията регулират движението. Водачите, пътуващи в това направление да преминават през мястото на катастрофата с повишено внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Martin

преди 4 години

Как е по правилно да се каже? Сирене не ми се яде или Не ми се яде сирене. Изобщо думата ТИР не съществува, *** такива. Това е абревиатура от три думи. TIR stands for "Transports Internationaux Routiers" or "International Road Transports". И не е толкова важно дали е било камион, кола, трактор, каруца или танк. Важното е че това е един от много инциденти на пътя, и предпоставка за жертви, а това не ви поучава че трябва да се внимава по пътя пък се правите на умни с тъпите си коментари

2

Анонимен

преди 4 години

Тир е влекач, а не товарен автомобил. По принцип тир е друго нещо, но в българския език означава и влекач с определено по форма голямо ремарке.

1

11

преди 4 години

Глей сеа - последно микробус, товарен автомобил или ТИР?

fallback