Снимка: архив, БулФото
fallback

79-годишен пешеходец е загинал при пътен инцидент в Горна Оряховица.

Произшествието е станало около 17.00 ч., съобщиха от полицията за Радио "Фокус" - Велико Търново.

По първоначална информация лек автомобил, управляван от 23-годишен водач, е блъснал пресичащия в близост до пешеходна пътека възрастен мъж. 

Пешеходецът е починал на място. Движението в района е затруднено. Причините са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Не се научиха да пресичат - то в близост, то по диагонал, то на криволичене, то с изскачане измежду коли...Ония ден, по тъмното на "Тракия" един пресича(90-ти км, ШматкеДоналдс). Колите му свирят, ония крещи "Ко ми свириш бе, глей къде караш". Къде карат,къде карат - ми по магистралата, със 140. Но *** е убеден, че трябва всички да му спрат, той да пресече пеша магистралата.Естествения отбор работи едва-едва. Никой не го блъсна.

12

Анонимен

преди 4 години

До 6"С каква скорост е карал това д.р.и.с.л.ь.о, че го убил на място?" - хора умират и от обикновен юмрук в лицето, ако при падането главата се удари в бордюра. На 79 години и с 30 и с 70км/ч да го блъсне, резултата ще е почти същия

11

Анонимен

преди 4 години

До 6..Как с каква скорост е карал с първа космическа. Не ги ли знаеш израслите у демоникрацията с какво възпитание са. Първи комсомолци са на Шлангажията.

fallback