Снимка: архив, Булфото
fallback

Четири пернишки квартала - "Изток", "Мошино", "Тева" и "Стара Тева", както и селата Големо Бучино и Люлин са без вода днес заради ремонтни дейности във връзка с предстоящия режим, съобщи В и К.

Водоподаването е спряно в 05.00ч. сутринта и ще бъде възстановено след приключване на ремонта.

Перник ще премине на воден режим заради петкратно намалялото ниво на единствения питеен източник на града - язовир "Студена" спрямо максималния му обем. Най-вероятно водата на перничани ще бъде спирана в 8,00 ч. сутрин и пускана в 20,00 ч. вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Хахахааааа.

преди 4 години

НОВИЯ КМЕТ, КАЗА ДА НЕ ПИКАТЕ, ЗА ДА НЕ. ПИЕТЕ МНОГО ВОДА!ОТ БСП, ЩЕЛИ ДА ДАВАТ КУПОНИ ЗА ВОДА!ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ..... ХАХАХААААА!

22

Коки

преди 4 години

До Анонимен 21Винаги може да се намери решение, а то дори не е търсено такова. И това с горите е супер тъпо, но е тъпо и че не търсят решение на нищо в този град, включително и герберастката управа. И за изсичането на горите, и за липсата на вода са виновни управляващите и липсата и неприлагането на правилата.

21

Анонимен

преди 4 години

До Заспал народКакви протести , какви пет лева. Нали уж бойните Перничани си изсекоха горите и го знаят много добре. Сега ще си сърбат попарата. Това е другари бойни и т.н. .....

fallback