Снимка: БТА
fallback

Загиналата туристка в Рила е Лили Тодорова, дългогодишен журналист на БТА и бивш главен редактор на "Вътрешна информация".

Oще по темата
Тя ще остане като един най-ярките и колоритни образи, с огромно сърце, неподражаемо чувство за хумор и всеотдайност към работата и хората, пишат колегите й от БТА.

След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, тя работи по докторантура в Богословския факултет, която трябвало да завърши догодина.

Лили Тодорова е и дългогодишен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол.

В събота тя се е отправила на поредния планински преход в любимата й Рила планина.

Днес след няколко дни издирване тялото й бе открито в района на Белия улей, до Рилския манастир.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До ИренТази починала жена не е мъж. Това, че е работила по дисертация НЕ означава, че тя е умна. Мъжете са по- умни от жените и това е поредното доказателство. Има и умни жени сред жените, но тази на снимката не е. Светата Библия и Светата Църква почитат Велики и Святи Жени, а днешните жени не са такива.Когато става въпрос за Богословие и Църковност - там жени работа нямат. Жените НЕ са и НЕ могат да бъдат богослови, духовници и свещенослужители. Богословието и Свещенослужението са само мъже

18

Анонимен

преди 4 години

До ИренТази починала женя не е мъж. И това, че е е работила по дисертация НЕ означава, че тя е умна. Мъжете са по- умни от жените и това е поредното доказателство. Има и умни жени сред жените, но този случай е друг. Светата Библия и Светата Църква почитат Велики и Святи Жени, а сега е различно.Когато става въпрос за Богословие и Църковност - там жени работа нямат. Жените НЕ са и НЕ могат да бъдат богослови, духовници и свещенослужители. Богословието и Свещенослужението са само за мъже.

17

Лелее

преди 4 години

Като чете човек коментарите и му иде да се метне във въпросния улей. Някои ценности наистина трябва да се възпитат навреме. Ама какво е дирила там, ама защо и било да учи, *** стара мома ли била... Толкова дребни души на едно място е опасна концентрация. Не знам като се погледнете в огледалото какво виждате. Хайде, прочетете пак нещо за Николета Лозанова или някоя плеймейтка, че да си оправите настроението и Бойко рулз!

fallback