Снимка: Булфото
fallback

Задържаха мъжа, блъснал с камион 5-годишно дете в Русе и избягал. Фаталният инцидент е станал на кръстопът в квартал "Долапите". Камионът е идвал от стръмна улица. Завивайки надясно е прегазил детето, съобщава bTV Камионът не спрял, а защо - полицията ще изяснява.

Oще по темата

Момиченцето се е разхождало с баба си и кучето си, когато камионът връхлита. Съмненията на хората в квартала са, че камионът е на хората, които държат бившите свинарници в съседство. Затова и днес след инцидента полицията проверява първо тях.

По-късно органите на реда задържат и шофьора, който е на 76 години. Според съседи на заподозрения той транспортира хоросан и извършва превоз и пренос.

Детето загива на място. Баба му е изпаднала в шок. Детето й е било поверено, докато родителите са на работа. "Ще помогнем, но да установим първо какво се е случило и от общината каквото зависи, ще им помогнем", обеща кметският наставник на квартал "Долапите" Светлин Савов.

От полицията по-късно съобщиха, че посоченият от свидетели товарен автомобил и водачът му са намерени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

незапознат

преди 4 години

Не може да ви разбере човек, като се опитат да ви наложат ограничения -РЕВ до небесета , че видиш ли се опитват да ви ограничат слободията, сега пък ми ревете и дискриминирате шофьорите според възрастта???

25

Учили в дискотеката

преди 4 години

Журналистите трябва да ПИШАТ ГРАМОТНО.Преди 1990беше абсурдно да се публикуват статии ,пълни с грешки.Понякога не може да разбереш дори какво искат да кажат,но точно под тази трагедия не е нужно да обсъждаме това.

24

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се разбере, че над определена възраст шофьорите трябва всяка година да минават психотестове, ама реално, а не фиктивно. Колко човека трябва да умрат още, за да се сетят? Често виждам дядовци на по 70-80 да карат видимо неадекватно. НИщо против хората, но умират невинни. Тези родители и тази баба никога повече няма да са същите след такъв нелеп инцидент. Бог да го прости и съболезнования на близките!

fallback