Снимка: БТА
fallback

2021 ще е ключова за България, прогнозира и доклад на "Икономист" за развитието на страната. Причината - управляваща коалиция няма да издържи до следващите избори през май 2021 г. и предстои предсрочен парламентарен вот.

Това ще стане най-вероятно след поканата за влизане в т.нар. чакалня на Еврозоната, се казва в доклада, предаде Bulgaria ON AIR.

Конфликтите между коалициионните партньори и негативното отношение на "Обединени патриоти" към ЕС са част от факторите, които могат да забавят реформите до 2024.

Това обаче няма да разклати валутния борд, данъчната политика и развитието на инфраструктурните проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

шматка

преди 4 години

До 1Никога няма да се гордееш защото летиш из облаците.В света има 2-3 държави които строят атомни централиВ света има 10-15 държави(фирми) които правят автомобили.В света има 10-15 държави(фирми) които правят компютриВсички те са многомилионни с традиции в тези производстваКъде се буташ и ти там

5

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че комунизъм или демокрация, все сме си българи и живеем все така.А на българите и народа е *** и бизнесмените и те, а и политиците, комунистите и демократите и те са така.Бе всички са прости.

4

Анонимен

преди 4 години

Да отговоря на горестния вик на 1Никога.Дават ви пари да правите магистрали, а и с тях ви е трудно.Индустрия се прави с пари и кадри собствени, щото никой не финансира конкуренцията. България пари нема, а всичко свестно-през Терминал 2. Туй дето остава не го щат и за миене на кенефти. IQ близък до фикус, неработещ къркач, на държавна работа. Това е успешния българин.

fallback