Кадър: Нова тв
fallback

В пловдивската детска градина "Мир" се е настанило напрежението, хвърлят се обвинения, след като възпитателка бе обвинена, че е карала дете да мие тоалетните.

Според бащата на детето, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата.

Обвинената Стефка Табакова обаче е категорична, че никога не е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни. Тя допълни, че директорката я принудила да си вземе отпуск и не й позволила да види жалбата на родителите.

В четвъртък сутринта родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

"Никога не съм лишавала дете от храна", заяви Табакова пред Нова тв и допълни, че в детската градина в момента обстановката не е никак приятна за работа.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Мен

преди 4 години

Забелязахте ли, че останалите родители се жалват от малкото идиотче, но това бързо се неглижира и търсим виновна възпитателка . На всичкото отгоре наглите му родители веднага на следващия ден подари жалба, въпреки че всички останали са вдигнали ръце от него ... Щото не могат да му обършат два шамара затова

25

баща-чехъл

преди 4 години

Дори да го е накарала, каква трагедия е това? Да не е принц Чарлз?! Нека отрано децата се приучават на труд. А то все свикнало да ходиш след г.ъза му с парцала...не става така.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Като гледам какви ХОРА ходят по улиците!?

fallback