Снимка: Pixabay
fallback

Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно дете, а други две се озоваха в болница на ръба на живота след съмнение за отравяне.

Родители от училището на починалото момче в Генерал Тошево разпространяват кутии за дарения, а кампанията привлича все повече желаещи да помогнат.

Oще по темата

Жителите на града са потресени от условията, в които живее семейството. Досега обаче никой  не е знаел колко тежко е положението им, защото те никога не са искали помощ.

"Синът ми познава починалото момче. Той ме подтикна да започна каузата. Събираме топли дрехи и обувки. Ще им занеса камина. Един човек плати им занесе дърва”, заяви пред Нова тв Вили Димитрова, инициатор на кампанията.

Децата на са 13, 5, 4, 7 и на 11 години.

Димитрова  признай, че съседка на семейството е казала от какво имат нужда.

"Като цяло имат нужда от всичко, дори и печката им не работи добре", призна Димитрова.

Адриан Стоянов е друг от инициаторите на кампанията. Той обясни, че става въпрос за българско семейство и заради това трябва да му се помогне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

До родител.оказа се че нее от храната.дядото е арестуван.слагал е отрова за гризачи и си е премълчал мръсника

22

Ивайла

преди 4 години

Пълен абсурд, колко пари се дадоха эа купуване на гласове, иэбори и т н!!! А пари эа социално слаби няма, каквото очевидно е това семейство!!! Дано се намери някой сърцат юрист да помогне!!! Нечовешко е майката смаэана от скръб да я обвиняват че е отровила собствените си деца!!!

21

Котка

преди 4 години

До Анонимен 19"Едно семейство с девет деца от Созопол пускаха постове във Фейсбук и други медии. Искаха само обувки и дрехи, не пари." Напиши за това семейство. Аз не ползвам фейсбук (както все повече хора), но бих помогнала с неща от моите деца.

fallback