Снимка: Булфото архив
fallback

Трийсетгодишен мъж е загинал при катастрофа в Кресненското дефиле, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Инцидентът е станал вчера вечерта около 22.20 часа на ПП 1 Е-79.

Oще по темата

Товавен автомобил "ДАФ", с прикачено полуремарке, управляван от 71-годишен водач от София, движейки се в посока от Симитли към Кресна, на дясна крива навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещ се по нея товарен автомобил "Волво" с прикачено полуремарке, управляван от 30-годишен водач от пернишкото село Черна гора.

Трийсетгодишният водач загинал на място, а другият мъж е настанен в болницата в Благоевград с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

до 15

преди 4 години

Ако му е малка пенсията, има достатъчно бариери по обекти и бизнес сгради, там да допълва пенсията.

14

Анонимен

преди 4 години

На този свят нищо не се случва случайно. Всичко е предначертано и никой неможе да избяга от съдбата си. Този 71 годишен мъж мислите ли че от вчера е зад волана. Още от бай Тошово време върти геврека. Ако пенсията му беше нормална дали щеше да върти геврека на 71 години. Нямаше ли да си гледа внуците както правеха нашите баби и дедовци. Къдее поливача на магнолии да се изходи по въпроса. Зает е с изборите ли печата бюлети ни. А ок браво на него. Бог да прости починалият лоша съдба.

13

i'm

преди 4 години

Какво 100 годишно трасе бе? Кога за последно си минавал от там? Пътя в Кресненското дефиле е повече от перфектен! Асфалтовата покривка е отлична, няма никакви дупки. Скоростта в дефилето спокойно може да се поддържа 80км/ч, има само 2-3 завоя, който изискват да мнеш с 45-50! Тези завои са в началото на дефилето в направление Бл. град - Кресна. Всички трагедии в дефилето са от човешката глупост и простотия. Пътят е отличен. А това, че може да бъде дублиран с магистрала, която да го "изправи" е..

fallback