Снимка: архив, Булфото
fallback

При тежка катастрофа в Златица загина 20-годишен младеж, а други трима са ранени. Пътният инцидент е станал тази сутрин. Ударили са се два леки автомобила, единият от които е бил управляван от жертвата, съобщава Нова тв.

Пострадалите са 48-годишна жена и двама млади мъже – на около 20 години. Те са откарани в столичната болница "Света Анна" с множество травми.

Движението в района на катастрофата се пренасочва. Обходният маршрут е по съседни улици в населеното място, съобщават от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

Така е , карането с 50км/ч в населено място и на фарове е опасно за нашето здраве

7

До ght

преди 4 години

На булевард в града няма изпреварващи ленти, движението е многоредово, обаче ceлю като види по широк път, започва да кара на зиг заг между колите или с газ до дупка в най-лявата лента, затова - курсовете в областния град, където има повече от едно кръстовище със светофар.

6

GHT 2

преди 4 години

Застигна ме с невероятна скорост и в последния момент успях рязко да прекъсна престрояването и да се върна в средната лента. Подмина ме все едно бях спрял, а карах с 50-54 км/ч. Ето как стават катастрофите. Нация без грам човещина, но пък с голяма ***.

fallback