Снимка: Pixabay
fallback

Кон е блъснат от товарен автомобил на автомагистрала „Хемус“. Това съобщиха от полицията в София. Сигналът е подаден около 6.40 часа на 15 октомври на тел.112. Съобщено е за блъснат кон в района на 51 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна.

Oще по темата

Пристигналите на място полицейски служители установили, че животното е блъснато от товарен автомобил „МАН“, след което през тялото му са преминали и два леки автомобила, движещи се в същата посока. При инцидента са нанесени значителни имуществени вреди по автомобилите и инфраструктурата.

След бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан собственикът на коня- криминално проявен мъж от с. Разлив. По случая в РУ - Правец е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Магистралата - не е за Коне , а за камиони,За да е Магистрала - трябва е да е оградена - за достъп на животни,А , ако Коня беше блъснат от Лек Автомобил,.щеше да има човешки Жертви,.Стига с Тия Коне,Мислете за Живота на Хората

53

Анонимен

преди 4 години

Щом се разхождат животни по магистралата значи нещата въобще не са добре.Някои пак не си е свършил работата,както винаги.Все пак е България и това нещо се приема за "Нормално".Добре дошли в Народна Република БОКОВИСТАН !!!!

52

До седящия асфалт

преди 4 години

Съвсем друго нещо са магистралите на Радев и Нинова.

fallback