Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

21-годишен младеж е пострадал при инцидент с електрическа тротинетка в Благоевград. Инцидентът е станал на улица "Славянска", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Oще по темата
Произшествието е регистрирано снощи около 19.50 часа. Младежът, който е от Гоце Делчев, губи контрол над управляваната от него електрическа тротинетка и се блъска в задната част на паркиран лек автомобил "Опел Зафира".

От удара пострадалият е с комоцио и без опасност за живота. Пробата му за наличие на алкохол в издишания въздух е отчела 1,22 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

Преди бяха на пода фиджет спинърите, а сега са тротинетките. После не сме били народ с възможност за лесно промиване на мозъка...Интелекта пада безнадеждно бързо заедно с напредването на "технологиите". Технологии слагам в кавички, защото за мен технологично напреднала цивилизация не е тази с най-мощния телефон в джоба, А ТАЗИ с развита медицина, която не лекува дребни болести с аспирин и нож !

22

Престанете с тези

преди 4 години

тротинетки, ще стават големи фалове с тях. Днес покрай мен мина такава, бях на тротоара, но тя се движеше поне с 20 км/ч. Ако внезапно нещо му препречи пътя, който се вози ще си строши главата, а и може да блъсне някой. Трябва да се забрани да се ползват в пешеходни зони!

21

az

преди 4 години

хубаво се повдига въпроса за тротинетките , ама какво правим с каруците ? ГО , номер, светлини ? Или там няма да пипаме ,че е дискриминация , пък щом имаш пари за тротинетка или велосипед може да измислим нещо.

fallback