Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ДАНС започна спецакция в Държавна агенция "Автомобилна администрация" в Пловдив. Служители от ръководството били под наблюдение по сигнали за корупция от няколко месеца.

При операцията са иззети много документи и няколко компютъра, съобщава Trafficnews. За разпит са отведени хора от ръководството на пловдивската структура.

Началникът на ДАИ - Пловдив Иван Въчков е в болнични от три месеца, а временно изпълняващ длъжността е Анна Генова. Тя не отговаря на мобилния си телефон към този момент.

Преди половин година Окръжната прокуратура и Икономическа полиция проведоха мащабна акция в Пловдив. На 27 март 2019 г. бяха блокирани таксиметровите стоянки и офисите на четири от най-големите превозвачи в града. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Шофер

преди 4 години

А Дай София кога защо не се проверяват самосвалите в софия които работят по обществените поръчки незанам дали някой камион е с тахошайба и се товарят по 30 тона при допустимо мах 18 еазбиха улиците чул съм че шефовете си плащат на дай да не ги спират

12

Константин

преди 4 години

Значи статията е крайно неграмотно написана и началникът на отдела е Въчев, не Въчков. Иначе да, пловдивчани са си големи играчи, но нищо не става без знанието и участието на агенцията и жабчо. Иначе тези в данс колко операции направиха и колко осъдени има и дали не ги правят за да се включат и те и да има преразпределение на парите. И колеги, прави сте, данс са още по-големи криминали от даи!

11

Анонимен

преди 4 години

Сетиха се, тези смучат от поне 10г ...Кога ги пускат под домашна че то друго знаем няма да стане

fallback