Снимка: архив, Булфото
fallback

25-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Монтана - село Ерден, съобщиха от МВР - Монтана.

Инцидентът е станал на 17 септември в 04:52 часа. 27-годишен шофьор от София при извършване на ляв завой напуска пътното платно и навлиза в дворно място в частен имот. Там се преобръща и по непредпазливост причинява смъртта на 25-годишния пътник от Монтана.

Друга пътничка в колата, 22-годишна жена от Вълчедръм, е със средна телесна повреда -  фрактура на дясна ключица. Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ - Монтана без опасност за живота.

При извършена на място проба за алкохол на водача е установена концентрация на алкохол в издишания въздух 2.08 на хиляда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Калашников

преди 4 години

BMW?

13

Анонимен

преди 4 години

Тая, със счупената ключица, дали са я возили с хеликоптер?Щото инак и двата случая са идентични. Пиян водач предизвиква ПТП, пътничката без колан и със счупена ключица. Не виждам никаква разлика.

12

Трактора

преди 4 години

Не пише в статията да е изпратен хеликоптер за момичето, което не е само с навехнато рамо (иначе ако питате докторите шефката е била едва ли не със счупен гръбнак). Защо така драги служители от институциите да не би да не ви е важно, че обикновените хорица измират всеки ден по пътищата, защото не си вършите работата или животът на един депутат е много по-важен от на някакъв си простосмъртен?

fallback