Снимка: pexels.com
fallback

13-годишно дете е направило опит да се самоубие в Свиленград, съобщиха от ОДП Хасково. Сигналът е подаден от болницата в града.

Момичето е било настанено около 6 сутринта на 14 септември в гинекологичното отделение на болничното заведение. Причината е била лечение след спонтанен аборт.

Около 10.00 часа на същия ден е скочила от втория етаж на сградата, където се е лекувала. В момента момичето се намира в болница в Пловдив с фрактура на първи лумбален прешлен. Няма опасност за живота й.

По случая е образувано досъдебно производство в Свиленград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

ако е от контингента,бащата на бебето може да е чичо и,вуйчо и,братавчед и,или собствения и баща(културни особености)

10

Анонимен

преди 4 години

язък, отпаднаха едните детски добавки. сега само майката на ДЕТЕТО ще получава детски, ако не беше този спонтанен аборт, и ДЕТЕТО щеше да получава. нищо, след някой месец...живот и здраве....отново.

9

Обективен

преди 4 години

На лицата от контингента имената се изписват с главни букви. Най-вероятно жертвата на любовта е от мнозинството. Огледайте се около себе си, 13 годишните изглеждат като на 30 и очевидно водят редовен полов живот.Културните Особености, характерни за ВСИЧКИ населяващи, онези 110 хил. кв. км. са само следствие на криворазбраното демократично възпитание. Къде си Тодоре, къде си Живков ...

fallback