fallback

Общ преглед

Фестивал на рибата и виното радва бургазлии в последните дни, видя репортер на Булфото.

Много са хората дошли да опитат морска кухня. Най-скъпо се продават пъстървата и калмарите за 10 лв и сьомга - 8лв, а най-евтино върви хамсия и цаца за 4 лв. Толкова плащат и любителите на рибената чорба.

Актьорът Юрий Ангелов сготви "Варварска рибена чорба" със специална подправка от Странджа. Помощник му беше капитанът за далечно плаване Пламен Симеонов.

На конкурса за най-вкусна рибена чорба публиката класира ресторанта на остров св. Анастасия, а журито избра гозбата на ресторанта на ДНА-Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Наблюдател

преди 4 години

Тази вечер почва фестивала "Голямото акане " в Бургас.

2

до цоло

преди 4 години

Запиши си и "черноморска пъстърва" и си ярък потомък на оная дето се крила от жандармите на едно дърво в полето. 170 кила на дърво в полето. Но името ти отива на интелекта.

1

цоло драгойчев

преди 4 години

Не знаех, че пъстървата е морска риба. Ще си го запиша да не се бъркам вече.

fallback