Кадър: Нова
fallback

Дете на година и три месеца падна от втория етаж на кооперация в Пловдив. По време на инцидента родителите са спели в друга стая.

Oще по темата

Момиченцето е с тежка черепно-мозъчна травма. Състоянието му е стабилизирано, но то все още е с опасност за живота, съобщиха лекарите от УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

По данни на полицията двамата родители са употребили голямо количество алкохол. Семейството обаче заяви, че става въпрос за инцидент.

„Гледахме телевизия. Хапнахме и пийнахме около 100 гр. водка. После си легнахме. Детето беше в детския кош. Прозорецът беше отворен. Нямаше как да предположим, че може да излезе от кошарата и да стане нещо. Разбрахме за инцидента от съседите”, разказа бащата на момиченцето пред Нова.

Родителите отрекоха преди детето да е стигало само до въпросния прозорец.

Майката отрече да е употребявала алкохол. Живеещите в района разказаха, че родителите на детето са нормални хора и не са пиели често.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

245

преди 4 години

Прочетете Раздел III, чл. 29, чл. 30, точка втора от закона за социалните услуги,обнародван в ДВ за частните доставчици на социални услуги- куцо и сакато от чужбина,което направи нпо,частна фирма за социални услуги може да си прави, каквото иска с нашите деца.Отделно има раздели за "РИСК от бедност"- 80 % от българското население, за нахлуване в къщата ви от социални и полиция само по анонимен сигнал отделно.Познайте кой ще ги спасява срещу щедро заплащане и препродажба на дечицата,безследно

31

До анонимния раждащ

преди 4 години

О, Свещена простота!Кой е казал, че петцифрената сума е предназначена за създателите на детето Есествено, че при реализиране на сделката, парите получават фирмите-медиатори, частните доставчици на соц. услуги и рушветите за нашите т.нар "държавни" служители. Имат си и тарифа и сайтове с подробности за децата от България, от Полша др. за онлайн покупка на деца, вече напълно узаконено.

30

gost

преди 4 години

Къде са тия дейни социални,полицаи,прокурори за гетата,защо не спасяват деца от Столипиново,Филиповци,наясно са на какво са подложение плюс педофилия и продавани за булки.Появяват се там единствено да ги "пазят" от рокери да не им шумят,че *** не можели да спят.Ама не им трябват рополивите им отрочета, а гледани,хубави,бели дечица.Горката майка, горкото детенце, оттук нататък ще го подмятат из институциите и ще го пуснат на търг в чужбина. Нека като гажданско общество се интересуваме.

fallback