Снимка: Софийска вода
fallback


На 9 септември, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Славков" Център, община "Триадица" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Никола Славков" от ул. "Родосто" до ул. "Порто Лагос".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Славков" №46.

На 09 септември 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Детелина" с. Бистрица , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Детелина", ул. "Роза", ул. "Сълзица" от №6 до №12

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Янчовска река" ъгъла с ул. "Детелина".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 4 години

концесията вън!!!

1

Видяхте ли сега, а?

преди 4 години

Ако Девети септември продължаваше да се чества като официален празник, хем щяхме да имаме един ден по-дълга ваканция, хем на горките хора нямаше утре да им спрат водата. Щяха да им я спрат вдругиден.Ваш позитанковец!

fallback