Снимка: Pixabay
fallback

8 души са пострадали при катастрофата между автобус и тир на АМ "Хемус", която стана около 15:30 часа днес на 20 км от София в посока Варна, съобщи говорителят на ЦСМП - София Катя Сунгарска. Четирима от тях - 3 жени и един мъж са откарани в “Пирогов”, други двама в ИСУЛ "Царица Йоанна" и още двама в УМБАЛ "Света Анна". Всички са хоспитализирани с по-тежки травми, но не в животозастрашаващо състояние към момента на постъпването им в болниците, пише "24 часа".
Oще по темата


На всички се извършват допълнителни прегледи и изследвания.

Сигнал за инцидента в ЦСМП - София е постъпил в 15:40 часа. Веднага са изпратени 5 линейки, които пристигнали на място за 12 минути. В последствие е изпратена и 6 кола с медицински екип, който да се погрижи за по-леко пострадалите на място. Сред тях обаче се оказало, че има жена, която се нуждае от допълнителна помощ и е откарана в болница.

Приетите в "Пирогов" жени са на възраст между 40 и 50 г., а мъжът е на 60 години, съобщиха от болницата.

Още от болницата чуйте в репортажа на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен то си личи по статистиката за жертви, леки и тежки ПТП , по глоби и фишове

16

Анонимен

преди 4 години

Като цяло българинът има добра култура на шофиране, сравнявайки го с чужденците. Чужденците шофиращи в България са като отвързани - газ до ламарината, никаква мисъл и после олеле. Българите като шофират в чужбина са много по-примерни и толерантни шофьори от местните.

15

Анонимен

преди 4 години

като цяло българина няма никаква култура на шофиране и не само , то си няма всякаква култура и всички последствия са за това , всеки е с предимство , всеки е прав , всеки налита никаква толерантност и мисъл в шамандурите им , като е с предимство газта до ламарината и като се измаже после олеле

fallback