Архив: Булфото
fallback

Интензивен е трафикът през пунктовете на границата със Сърбия и Гърция, съобщиха от МВР.

При граничния пункт Калотина трафикът на леки коли е засилен в посока изход от страната.

Същата е ситуацията на пунктовете с Гърция при Кулата и Маказа. Препоръчва се пътуващите да използват обходните маршрути през граничните пунктове Илинден, Златоград и Ивайловград.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП Дунав мост-Русе.

В празничния ден ще е ограничено движението на превозни средства над 12 тона по магистрала "Тракия" в посока от София до Пловдив между 18 и 20 ч. Между 17 и 20 ч. камионите няма да могат да преминават още между Ребърково и Ботевград, Русе и Велико Търново, Варна и Бургас, Бургас и Царево, както и между Благоевград и Кулата.

До 70 километра в час е ограничено движението по магистрала Тракия между 13 и 21 километър в посока Бургас заради ремонти.

Остават ограниченията на магистрала "Струма" заради щетите от пожара в депо за отпадъци при 62 километър. Остава затворено платното в посока Кулата, като движението се пренасочва в насрещнато платно. Превозните средства над 12 тона и автобусите се отбиват по обходен маршрут между Долна Диканя и Бобошево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Ключовата ти дума е "ходя".Значи събираш цяла година по 50лв на месец,накрая теглиш бърз заем,товариш палатката и чантите със зеленчуци и корите с яйца и ХОДИШ на море.После качваш две снимки във ФБ и се хвалиш колко си велик.Гледаш вечер по 4часа турски сериали и безмислени състезания по телевизията и си велик.Явно коеф.ти на интелигентност клони към минус безкрайност и не разбираш за какво иде реч.Моите комшии на етажа са софиянци и като тръгнат на плаж с БОХЧИТЕ са ми ясни.Селяния до шия!!!

26

Анонимен

преди 4 години

А аз откъде да знам, че не създаваш проблеми след като самият ти очевидно си проблемен човек. На проблемните хора винаги им се привижда лошо обслужване, някакви си болни дето са болни щото толкова им е акълът.Аз защо като 30 години ходя на нашето море един път не съм се разболял и нито веднъж не съм видял проблеми с обслужването.Ти какво обслужване искаш - да ти хвърлят цветя, да те черпят с 30 годишно шампанско, да ти викат Ваше Величество? Къде живееш?

25

до 28

преди 4 години

Мразя да влизам в безсмислени спорове,обаче явно глупаците си заслужават грубит отговори-когато плащаш за дадена услуга,след като плащам коректно и не създавам проблеми на персонала се полага и съответно отношение.*** собственици на заведения наеха персонал от чужбина с явното съзнание да не плащат заплатата за септември или може би те знаеш за това.Чуждите работници работят 5дни по 8 часа.Относно хигиената-няма дума с която да те определя колко си неадекватен или си от тези собственици!?

fallback