Снимка: Bulgaria ON AIR

Насочваме инвестиции към крайните квартали, които имат огромна нужда от реновиране, заяви кметът на Габрово Таня Христова в интервю за предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

"В реализацията на която и да е инициатива – ремонт на малка улица или цял квартал, се стремим да работим с всички останали експлоатационни дружества, за да може подземната инфраструктура да бъде подменена и след това да бъде поставен асфалт и улично осветление“, обясни градоначалникът.

Интервюто на Таня Христова е част от специалната рубрика на предаването "Директно“ – "Директно от общините“, която в периода от 29 август до 6 септември ще срещане зрителите с кметове на шест града, които ще коментират основните проблеми в общините, които управляват и плановете им за тяхното решение. 

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Христова припомни, че предстои завършването на обходния път на Габрово. "Това е един изключително важен проект не само за Габрово, но и за цялата страна, защото ще свърже Северна и Южна България“, коментира кметът. 

По думите й, за да бъдат задържани младите хора в града, е нужно да бъдат създадени условия на сигурност и стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase