Снимка: МО
fallback

Общ преглед
Военнослужещи от 68-ма бригада Специални сили за първи път изпълниха парашутни скокове от вертолети UH-60 "Black Hawk", съобщиха от Министерството на отбраната.

Това стана в района на летище Чешнегирово от около 400 м височина с парашут с кръгъл купол.

Парашутните скокове са в рамките на съвместната българо-американска подготовка между формированията от Силите за специални операции на Българската армия и армейската авиация от Сухопътните войски на САЩ в Европа.

Тя се провежда в периода 19 до 25 август и в нея участват до 250 военнослужещи от 68-ма бригада Специални сили с необходимата екипировка и оборудване и до 30 военнослужещи с до 5 вертолета UH-60 "Black Hawk" от армейската авиация на Сухопътните войски на САЩ в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

до27

преди 4 години

....че кога пък русия е печелила война Мрът там промишлено докато някой другаде реши войната....ми на такъв недодялан въпрос има ли смисъл да ти се отговаря, хайде поне че една е спечелила и сега не си Мехмед ами си Милен пимерно

26

до Зозо

преди 4 години

ами победа е, Асад си царува, руските бази ставст все по укрепени, реални, нелегалното изнасяне нс петрол по 10$ барела към Турция секна. Това стига ли ти

25

Зьх

преди 4 години

Чебураш и жълтур и те ще пробват, и там копират!

fallback