Снимка: архив "Булфото"
fallback

27-годишен мъж от Шумен издъхна в местната болница след като изпи 300 милилитра антифриз. Повече от две седмици медици се борили за живота му, но не успели да го спасят от интоксикацията.

Oще по темата

Младежът е изпаднал в кома, на моменти идвал на себе си, но тази сутрин починал, пише Инфо Шумен.

Той бил приет в интензивно отделение на МБАЛ-Шумен на 2 август. Не е ясно какъв е бил мотивът на мъжа да изпие самоубийствената доза антифриз. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ПроСоТо

преди 4 години

стават такива работи....Преди време мой съсед,як любител на "скоросмъртницата",поради липса на такава,са почерпи с малко спирт за горене....На следващия ден го.."изпратиха"...Та:-Айдиоти секакви......Лудостта по нашата територия става вече ПРАВИЛО,НЕ изключение..

19

Анонимен

преди 4 години

Натряскал се е и е надигнал погрешка антифриза без да разбере.

18

Анонимен

преди 4 години

До ГогаПитам се и не намирам отговор..... такива, като теб, дали се раждат увредени или уверждането идва по-късно. Знаем, че ти плащат да плюеш по Русия, но не можеш ли да намериш някоя друга, по-малко трагична новина и там да издрaйфаш изпрaжненията с които си обядвал? Нямам представа от къде ви събира все такива, онзи сбръчканяк от САЩ- унгарския евреин с ромски корени, но сте противни, а това е безспорно.

fallback