Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Семейството на отишлата си без време 7-годишна Кристин се моли за справедливост.
Oще по темата


По време на престъплението Милка е в Сливен, където работи на пазара. Когато разбира за случилото се, тръгва веднага към селото. Внучката ѝ открива съседа Деньо.

Деньо оказва първа помощ на 7-годишното момиченце. А майката на Кристин е категорична, ще съди болницата.

От лечебното заведение в Сливен отказаха коментар.

В същата болница в момента лекарите се грижат за здравето на главния заподозрян за убийството - Мартин Трифонов, тъй като при преследването в петък, той беше прострелян в крака.

Според майка му, бягал от полицаите, заради лошия си опит с тях от излежаването на предходна присъда за блудство.

Тя признава, че след като убил детето, Мартин се прибрал за 10 минути в дома си. Приготвила му ядене. Обещала му да не го предава. Това обаче се оказало тежка дилема.

Стоянка разказва, че синът ѝ бил добро дете. Покойният му баща го биел, завършил 11 клас, увличал се по бойни изкуства и обичал да рисува.

Нямал приятели.

И докато майка му тъжи дали някога синът й ще ѝ прости, в къщата на убитата Кристин се молят за справедливост.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 4 години

Тези близки на детето много спокойни изглеждат. Плачат без сълзи и много фалшиво, драматичните жестове изглеждат форсирани. Може само така да ми се струва.За няколко дена половин българия с енапълни с трупове, кво стават тука? Да не би в момента да се отвлича внимание от нещо по важно? Конспираноята ме фаща!

118

question

преди 4 години

И нито дума за убиеца на внучето и?Странно....С какви пари ще съди лекарите ?бхк ли ще осигури адвокат на "опечалената" баба?Добър бизнес правят за сметка на българския данъкоплатец.И докога ще ги търпим?

117

гост

преди 4 години

500 + 80г. генетичната подмяна отдавна приключила. Бездушие, алчност, атеизъм и егоизъм.Тъмнина е над държавата. Тъмнина е в безверните души.

fallback