Снимка: БулФото
fallback

17-годишен младеж е загинал при катастрофа на пътя Котел-Омуртаг. Това съобщават от ОДМВР - Търговище, цитирани от Агенция "Фокус".

На 15 август около 23,50 часа на пътя между двата града на около 100 метра от бетония възел край Омуртаг, неправоспособен 18-годишен водач, управляващ лек автомобил, на десен завой е изгубил контрол над управлението на автомобила и е навлязъл в лентата на насрещното движение.

Блъснал се е с лявата си страна в предната част от правомерно движещ се лек автомобил, управляван от 32-годишен мъж.

Починалото момче се е возило на седалката до шофьора. Въпреки опитите на медиците да го спасят, той е починал в болницата в Търговище.

Друго младо момче, отното на 17-години, който се е возил на задната седалка, остава в болнмицата с фрактура на крака.

Пострадалите са изведени от автомобила с помощта на специализирана техника.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Ивелина Радева

преди 4 години

Редно е да се спомене, че шофьора с когото са се сблъскали децата е бил пиян общински съветник от гр. Омуртаг към партия ДПС. БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И КАЖЕТЕ ИСТИНАТА! А, ако не я знаете, я разучете без да я заобикаляте. Невинни деца умират по пътищата и биват забравени за 3-4 дни. Стига е спал народа, на всеки родител може да се случи! Ясно, е че отново няма да има справедливост... за съжаление. Жалко за невинното момче!

22

Ивелина Радева

преди 4 години

За вашета информация драги Днес-Екип, в момента 20:00 ч. в гр. Омуртаг пред полицията има скандал. Събрала се е цялата махала и протестират.Искат отсрешния Виновник да се покаже, явно е виновен щом се крие?!

21

Ивелина Радева

преди 4 години

Я по възпитано!Не чета от никъде, от Омуртаг съм и разпитвам средата!

fallback