Снимка: архив "Булфото"
fallback

Над 800 литра ракия са иззели митнически служители от частен дом в Поликраище.

Oще по темата

Спипаха половин тон алхокол менте в микробус край Варна

Акцията е от 12 август, а към момента на проверката казанът не е работил, но освен него в помощни постройки митническите служители откриват голямото количество етилов алкохол., съобщава полицията.

Ракията била съхранявана в различни съдове – бидони, дамаджани, туби и бутилки. В рамките на проверката не са представени документи за платен или обезпечен акциз.

За случая е уведомен разследващ митнически инспектор и е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Горна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Гoшу

преди 4 години

Пия само водка, купешка и маркова. Или Абсолют, или Смирноф, като ми се харчат повече пари, пия Белуга. Ракията е за *** с дебелите търбуси. Един професор от ВИХВП веднъж беше написал статия в която казва, че дори и най-лошия купешки алкохол е по-качерствен от най-добрата домашна ракия. Защото купешкият алкохол се прави в дестилационни колони, където температурата е точно до десетична запетая, докато казана хвърляш някакви дърва, колко градуса е никой не знае. Първак, патоки, всичко пиеш

14

НИКОГА НЕ ПИЙТЕ

преди 4 години

алкохол от пласмасова бутилка !дори няколко дена са достатучни за образуването на силно токсични вещества от реакцията на алкохола с пласмасатакато се има в предвид че парцуците дето ги пиете в България са и пълни с ацетони и всякакви дъбилни вещества само остава да ги налеете и в пласмасови бутилки

13

Анонимен

преди 4 години

Ей, ама много бе...

fallback