Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж загина, след като се е блъснал с автомобила си в еластичната ограда между двете платна на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от МВР – София.

Сигнал за инцидентът е пристигнал около 19:10 часа на 1 август  в Районно управление на МВР-Ихтиман. Тежкото произшествие е станало в района на 34 км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Лекият автомобил „Мерцедес“ се е блъснал в еластичната ограда между двете платна за движение, вследствие на което е загинал водачът на колата.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Мартина

преди 4 години

Искрени съболезнования към семейството и приятелите му. Ние минахме около 15 минути след като се беше случила катастрофата. Вече имаше полицейски коли и само най-лявото платно беше свободно. Потвърждавам, че беше валяло малко преди това. Съжалявам много, за това което се налага да преживеете и ви пожелавам да имате сила да се справите! Бог да го прости и да почива в мир!

8

Ангелина

преди 4 години

До АнонименНе, не е "нашенски" германец и не е с кола от автоморгите. Казва се Андрей Гайцгори, германец от руски произход, 45 годишен, баща на 2 малки деца и съпруг на братоведка ми. Пътуваше към летището в София за да лети до Берлин по работа. Семейството му е в шок в Бургас, където смятаха да се установят за 1 година. Моля ви, ако имате информация за инцидента свържете се с нас.

7

Юрий

преди 4 години

До АнонименПиша Ви от името на родителите на загиналия, който е бил тяхното единствено дете. Те не говорят български, затова им помагам. Те биха искали да видят как точно е загинал синът им. Разбираемо, според мен. Ако все още съхранявате записа, може ли по някакъв начин да установим контакт и, евентуално, да ми го изпратите, а аз да им го предам?Ако отговорите на това съобщение, ще ви изпратя e-mail адрес или телефон.Предварително Ви благодаря. Надявам се да прочетете това съобщение.

fallback