Снимка: pixaBay
fallback

77-годишен мъж от Бургас е намерен мъртъв в района между радомирските села Дрен и Горна Диканя, съобщиха от МВР в Перник.

Мъжът е бил сред участниците в поклонническия поход "Светият път", които вървят по маршрута, по който преди 550 години са били върнати мощите на Св. Иван Рилски в Рилския манастир.

В неделя сутрин около 9:00 часа водачка на групата е подала сигнал, че от вечерта е загубила телефонна връзка със 77-годишен мъж от групата. Служители на полицията и кметът на село Дрен започнали обход на района, предаде БНР.

След около час мъжът бил намерен мъртъв между селата Дрен и Горна Диканя. Тялото му е закарано в Съдебна медицина - Перник за аутопсия.

Започнато е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

По пътя CAMINO видях над 80 гроба. Случват се тези неща. Където те застигне. Да поставят полча на човечица. Това ще е първият човек загинал на този път.

5

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости починалия човек. Свети Иван Рилски да пази душата му. Нека човека да почива в мир. Много тъжна новина, този тъжен случай едва ли е бил умишлен; това не се е случило нарочно и умишлено.Днес купувам вестник " България Днес", и чета следната новина - свети Иван Рилски е сторил чудо, като той е изцелил нямо малко детенце. Хората от този поход като са видяли това чудо са се разплакалали и прегърнали детето и майката. Майката се е радвала най- много, защото не е очаквала това чудо.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше смъртни случаи по време на ге.й парадите ,щеше да бъде много по- добре. Тази статийка обаче какво цели? Умишено Да нападне, оклевети и опетни това добро шествие, както и организаторите му и хората, които са решили да дойдат да се помолят на българският светец и закрилник свети Иван Рилски.

fallback