Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019 престои след броени дни. Тази година за първи път събитието на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26, 27 и 28 юли. Всеки гост на фестивала ще може да се включи в разнообразни дневни активности.

Звездите, които ще се включат във фестивала, са холандският дръм'н'бейс продуцент Lenzman, в компанията на МС Abnormal Sleepz, американският изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група Dashe.

"Мястото избра фестивала. Има лесен достъп за коли, голяма поляна, беше подходящо", каза организаторът на събитието Цветослав Йонов.

Той допълни, че фестивалът е ориентирам към уникалната, предимно авторска музика.

"За нашата група е специфично, че сме от различни градове на страната", посочи пред Bulgaria ON AIR Кристиян Гочев от група Dashe.

Фестивалът няма как да мине без оригинални хендмейд предмети и техните артисти, които ще имат на разположение собствени творчески шатри.

Както винаги, ще има обособена къмпинг зона за посетители, както и разнообразни храни и напитки в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Президент Рузвелт

преди 4 години

Чудесно, а на Съскечуан ще пеят Валя Балканска и мистериите на българските гласове! Също така ще бъдат представени ръчно тъкани носии и ръчно изработени глинени съдове! А аз ще си направя лоботомия и ще съм по-щастлив от всякога!

1

MetalShop

преди 4 години

А дали ще се предлагат САМОРЪЧНО изработени изделия?

fallback