Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Две незрящи жени пропаднаха в дупка на тротоар във Варна. Изкопът е направен за поставяне на пътен знак, но не е бил обезопасен, предаде Bulgaria ON AIR.

"Нямаше нито лента, нито парапет или конус. Просто абсолютно нищо нямаше, и ние понеже знаем, че е с парапет, най-спокойно тръгваме и пропадаме и двете в дупката", заяви Снежана Атанасова.

Случаен минувач помага на жените. Веднага след като е получен сигналът за инцидента, на място е изпратен екип от кметството в района. От фирмата-изпълнител са обяснили, че е бил направен изкоп за полагане на фундаменти за осветление, който бил оставен без надзор за кратко.

При последвалата проверка от общината изкопът вече е бил обезопасен. Пострадалите най-вероятно няма да търсят съдебна отговорност. От общината обаче са категорични, че ще бъде търсена съдебна отговорност от фирмата, защото обектът е бил оставен без надзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

А в София какви дупки има, а уж е столица! До кога ще търпим тая мизерия???

7

от Варна

преди 4 години

Кат 'жунгла е тук, кат градска 'жунгла. А в джунглата оцеляват най-добрите! "Браво" на жените-нямало да се оплакват? Затова сме на тоз хал, никой не тръгва на съд, защото делата се точат с години. Добре, че са имали късмет да не се осакатят поне. Аз като имам възможност вървя много и виждам хиляди, хиляди опасности, а някой са от 10ки години. Има стърчащи железа, голи кабели, плочки-без коментар, провиснали клони, опасни фасади, луди шофьори- абе знаете и вие..

6

факт

преди 4 години

не е обидно да наречеш някого СЛЯП, ГЛУХ, ГЛУХОНЯМ, САКАТ, ИНВАЛИД И тн. От хиляди години си има точна дума за всичко, а тези съвременни измислици да си ги заврат в неогряваното от слънце колоноскопско червоидно чАрво.

fallback