fallback

Общ преглед

Българка и англичанин сключиха брак в едно от най-красивите места на Родопите. Те станаха и първите от 1973 година досега, които си казаха заветното "Да" в село Хухла, Ивайловградско.

Виктория Бончева и Робърт Джон Хендърсън живеят в Англия, но решават да вдигнат сватбата в селото, защото мястото е специално и за двамата.

"Решихме да направим ритуалът тук, защото в това село съм прекарала цялото си детство. Тук съм научила много неща за себе си, за живота и за отношенията си с други хора, за любовта и разбирателството", сподели младоженката.

За младоженецът пък селото има сантиментално значение, защото той й е предложил брак на връх Илинден над селото.

Заради сватбата, родопското селце с 19 жители, се изпълни със стотици гости от две националности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 4 години

Стана ми малко срамно заради българските коментари..Успех Виктория, и бъдете щастливи!

51

Виктория Б-Хендерсон

преди 4 години

Също така, въпреки, че живеем в Англия и двамата искаме да се върнем в България скоро. Ние заедно подпомагаме България чрез много инициативи, благотворителни дейности и мероприятия - по начини които биха били невъзможни ако живеехме в България. Приятелите ми споделиха линк към тази статия и ни стана малко тъжно, че всъщност подкрепяме отечество където има толкова много хора, които злословят. И все пак, желаем доброта и разбирателство на всички. Хубав ден. Вики и Робърт

50

Виктория Б-Хендерсон

преди 4 години

Драги коментатори, аз съм Виктория Бончева-Хендерсън. Аз живея в Англия от 11 години, където съм получила три висши образования и в момента работя като хирург (въпреки, че не съм кралица на Англия мисля, че знам малко повече от пет думи на Английски ;) ). Мъжът ми е моят избраник определено не заради пари, а защото е добър човек и страхотен партньор и най-вече защото се обичаме от сърце! Сватбата ни бе такава каквато беше, защото аз се гордея, че съм българка. Никой не очакваше, че ще има медии.

fallback