Снимка: архив, БулФото
fallback

Лек автомобил и линейка са се ударили челно на пътя Велико Търново - Горна Оряховица. Участъкът през село Арбанаси е временно затворен, предаде "24 часа".

Сигнал за проишествието е получен в 18,17 ч., съобщи полицията.

Четирима, пътували в линейката, са откарани в Спешна помощ. Екипи на полицията пренасочват автомобилите през с. Шереметя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Невероятно ниво на българската журналистика!!! Тоя сайт има най-умните и грамотни писачи. "Линейка и кола се удариха"-кърти мивки. Тва, линейката не е ли и тя "кола"? АВТОМОБИЛ е думата, а кола е на дядо ви каруцата.Ама то в университетите на оня дърт, унгарски ром, даже и професорите са неграмотни.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1"Дали ще доживеем да видим София - Варна да е магистрала и да няма поне един ремонт по пътя. Що народ си отиде по тоя скапан път, който е в момента..."Ама и народа плиткоумен, златни пътища да имаме пак ще наделее анти-акълието!

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПътят В.Търново - Г.Оряховица през Арбанаси е ремонтиран 2018-та и е излизан направо. Оттам не се минава за Варна, ако не знаеш. Но пък гледам, че цели 11 човека са ти сложили плюсове, без да знаят какви си ги писал...

fallback