Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Приятели на загиналия моторист излизат на протест в Костинброд. Те се събират тази сутрин пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент.

Oще по темата

Вчера прокуратурата му повдигна обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Трайко Младенов остава на свобода под гаранция в размер на 5000 лева.

Младенов няма право да напуска страната. Отнета е и книжката му.

По случая все още тече разследване, пише Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Слагайте си регистраториАко имаха регистратори или друга преминаваща кола - всичко щеше да е ясно Сега ще се съдят с години

26

Анонимен

преди 4 години

Щом е моторист е виновен. Не съм виждал моторист да спазва правилата.И този, като всички останали е карал я с 100, я с 200, я с 300 после кмета му бил виновен.

25

123456

преди 4 години

Хора, престанете да плювате по мотористите! Били винаги виновни, карали бързо....Дрън-дрън. Всички карат бързо. Всеки е нарушавал правилата. Нека спрем тази война по пътищата! Избиваме се сами. Ако камион беше направил забранен обратен завой и удари кола, пак щеше да има фатален край. Само по-голямото МПС ли ще оцелява на пътя? Или всеки сериозно да помисли , че не е сам в движението и как трябва да се шофира. Не за друго, ама българите намаляваме. Ще ни се затрие нацията.

fallback