fallback

Загуба на управление на автомобила е причина за катастрофата, станала вчера на пътя Тетевен - Рибарица с автобус, превозващ деца след лагер в курортното село, съобщиха от  МВР - Ловеч, цитиран от БТА.

Oще по темата

След като е загубил управление над автомобила, шофьорът е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в автобуса.

В резултат на инцидента 36-годишният мъж е починал на място, а двамата пътници от автомобила са настанени за лечение в болница.

От автобуса няма пострадали, шофьорът и пътниците са без наранявания. Пробата за алкохол на водача на автобуса е отрицателна, посочват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Факт

преди 4 години

При скоростта има интересен факт - не винаги по-бавната скорост е по-безопасна. Експертите по пътна безопасност по света (в България такива експерти няма), отдавна са установили, че ако разрешената скрост за пътя е много под безопасната скорост за този път, катастрофите се увеличават. Например, ако безопасната скорост за пътя е 90-100 км/час, ограничението е примерно 50 км/час, а караш с 40 км/час, много е вероятно да станеш участник в катастрофа.

10

са

преди 4 години

До АнонименВсякак е не добре,а задължително,да караш в ограниченията.Пак ще го кажа-някой по-умен от вас ги е изчислил!!Или и за маркировката ще кажеш,че не е задължително да се спазва,а?!

9

са

преди 4 години

Всякак е не добре,а задължително,да караш в ограниченията.Пак ще го кажа-някой по-умен от вас ги е изчислил!!Или и за маркировката ще кажеш,че не е задължително да се спазва,а?!

fallback