Снимка: архив, Булфото
fallback

Интензивен е трафикат на границите с Румъния, Сърбия и Турция. Очаква се да е такъв и на границата с Гърция, съобщиха от "Гранична полиция" за "Фокус".

Oще по темата

На българо-сръбската граница шофьорите на леки автомобили трябва да се въоръжат с търпение при преминаване на  ГКПП "Калотина". На българо-македонската трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На българо-гръцката граница трафикът същое нормален за всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През деня се очаква, обаче да се засили движението при ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа". Препоръчва се да се използва граничния пункт при Илинден, Златоград, Ивайловград и ГКПП "Капитан Петко Войвода".

На българо-турската граница трафикът е интензивен на ГКПП "Капитан Андреево" за товарни автомобили на изход.
На българо-румънската граница на ГКПП "Дунав мост-Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На ГКПП "Дунав мост-Русе" трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

А кой ви кара насила да ходите в чужбина, някой бие ли ви през главата да висите по тези КПП-та?

14

do 13

преди 4 години

"незнайно защо иска талоните" ами сигурно да ти вкара рег. номер на колата след това да види дали ти си собственика за да може да ти иска нз защо и пълномощно за автомобила ако не си ти и те така.

13

Анонимен

преди 4 години

На Кулата се чака и в двете посоки - и в посока Гърция, и в посока България. Минимум по 2 часа. Бг администрацията на Кулата незнайно защо иска талоните на превозното средство и незнайно какви справки правят по 2-3 минути. Нашите са видимо отракани и ако решат пропускливостта могат да я повишат в пъти. Хората гласно коментират, че опашките са изкуствено създадени. А журналята спят - тази ситуация на Кулата е още от миналата седмица.

fallback