Снимка: Pixabay
fallback

Убитата от мълния жена край Мадан в петък следобед е известната в Канада организаторка на български събития в Монреал Моника Петрова. Тя е била на ваканция в България, съобщава bg-voice.com.

Трагичният инцидент стана в местност над маданското село Бориново. Тогава изключително бързо се е разразила  буря.

Мълния уби 48-годишна жена край Мадан

48-годишната жена от Ямбол, която наскоро се е върнала от Канада, била на гости в Мадан на приятели и с тях излезли на разходка в посока село Бориново, отстоящо на 6 километра от миньорския град. Точно преди селото ги изненадал дъждът, потвърди шефът на ОД на МВР в Смолян старши комисар Николай Димов.

Загиналата е държала GSM в ръката си и вероятно именно това е привлякло гръмотевицата. Тримата мъже с нея не са сериозно пострадали.

Моника Петрова е една от създателките на българския център "Паисий Хилендарски" в Монреал и организатор на десетки събития за нашата общност там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

анон

преди 4 години

Да, сериозно и нека случилото се с нея да служи за пример на всички философи като тебе. По време на гръмотевична буря не се стои на открито, кое не е ясно? На закрито си НАПЪЛНО застрахован, факт! Докога ще се учим на елементарни правила за оцеляване?Да те видя тебе, как ще се телепортираш, ако те застигне буря на открито. Аман от дървени философи и всезнайковци. Твърдоглаво се заяждате, без да се замислите, че няма как дори за малко човек да не остане незащитен.

38

Асд

преди 4 години

Националните предатели, които избягаха в чужбина... които Боко Кратуната изгони в чужбина....Но има и едни други национални предатели в Драгалевци, Бояна, Банкя и т.н.

37

Анонимен

преди 4 години

"Загиналата е държала GSM в ръката си и вероятно именно това е привлякло гръмотевицата."И в чантата да го беше държала, пак щеше да е същото.

fallback