Снимка: архив, Булфото
fallback

20-годишен младеж загина, а негов връстник е с опасност за живота след тежка катастрофа във вторник вечерта, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е получен минути преди 23:00 часа в РУ – Труд.

Според първоначалната информация, на влизане в село Голям чардак от село Неделево, колата се е ударила в електрически стълб вдясно извън пътя, след това продължила да се движи обърната по таван и последователно се блъснала в три дървета и бетонен гараж.

Пристигналият екип на Спешна помощ констатирал смъртта на 20-годишния водач. В болница в тежко състояние е откаран пътник на същата възраст. Под лекарско наблюдение със счупен крак е и 16-годишно момче, което пътувало заедно с тях.

Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

"колата се е ударила в електрически стълб вдясно извън пътя, след това продължила да се движи обърната по таван и последователно се блъснала в три дървета и бетонен гараж."Даже и по екшаните няма такива неща, дори със спец ефекти, понеже зрителя ще си каже: Аре стига ве, фантастика!Та се питам с колко е карал младежа?

13

Анонимен

преди 4 години

Обичайната история в двата най-разпространени варианта:1. Тамън взел книжка, качва се на тате в 30-годишното или чисто ново БМВ, качва и няколко кифли/авери;2. Електорална единица от кардарашите, ирокезите, латините, команчите или други престъпни чергарски племена, обитаващи бг в наши дни, без книжка или с купена книжка, се качва в на брачеда вектрата от 1985 г. пиян на мотика.Ама КАТ знае превишена скорост, колан и фарове. За повече от тия 3 неща няма ай кю родната милиция, то е ясно.

12

Анонимен

преди 4 години

Добре е че сам е заминал. Че много невинни си отидаха заради таково семе.

fallback