Снимка: архив "Булфото"

56-годишен шофьор на микробус блъсна полицай след като не се вслуша в нарежданията на служителя на реда, съобщава полицията в Добрич. Полицаят е настанен в градската болница без опасност за живота.

Още по темата

Шофьор не спря за проверка, блъсна и рани тежко полицай

На 24 юни при провеждане на полицейски мероприятия в село Карапелит, област Добрич, е спрян за проверка пътнически микробус с добричка регистрация, управляван от 56-годишен мъж от Добрич. Водачът на превозното средство не изпълнява полицейските разпореждания, потегля рязко и събаря на земята полицейския служител.

След инцидента служителят на МВР е настанен в болницата в Добрич с контузия на главата, мозъчно сътресение и охлузвания, без опасност за живота.

56-годишният водач на микробуса е задържан.
По случая е образувано следствено дело.

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен

Е , ти пък сега , защо ще се криеш? Това означава че си в нарушение , нали ? :))) Но на запад всички спазвате правилата, нали ?
Онзи ден гледам един.... най вероятно нашенски , но с Швейцарски номер и си метна цигарата през прозореца...Много ми се иска да го видя да го прави в Швейцария .... муахахахах...ще му разпорят задното отверстие...иначе тука всички сте ербап...

33

Анонимен

преди 3 седмици

Живея на запад от 7години ,по улиците не можеш да видиш жив полицай, камо ли катаджия да те спре ,вечер стават ралита по улиците при нас взеха да се крият ,да те "пазят",от кого от самите тях, за съжаление не ми се кара в приказно хубавата ни България, и не мога да се наслаждавам на красота и спокойно каране а трябва непрекъснато да дебна по храстите за някой който ни "пази" ,от кого? Мисля ,че вече ни дойде в повече. Така ,че бой по капата ...

32

Анонимен

преди 3 седмици

В малките градчета и села , че и в кварталите на по големите публично се знае кой кара без шофьорско книжка, кой с купена, кой си пийва и си позволява да кара, кой с наркотици и пр. Какво прави кварталният и оперативният там и КАТ , не ги ли знаят или не щат да стават лоши? Тех спрете навреме най напред там в квартала на место, а не човек като е тръгнал за добро или лошо на път с час да ги спират за било и не било.