Снимка: Булфото
fallback

Две жени са загинали след инцидент на пешеходна пътека пред Общината във Варна, съобщават от полицията в морската столица.

Инцидентът е станал около 21.50 часа в неделя. Тогава на бул. "Осми Приморски полк", на пешеходната пътека до Община Варна, е възникнало ПТП.

62-годишна жена от София, която управлявала лек автомобил, не спряла и блъснала две жени, пресичащи на сигнализирана пешеходна пътека.

Жените са настанени в болнично заведение с тежки травми, където малко по-късно едната на 73 години е починала. Тази сутрин е починала и втората пешеходка – жена на 76 години.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 4 години

22, може ли да посочиш текста от ЗДП, който казва тия нелепици? Откога закон задължава пешеходец да вдига ръка на пешеходна пътека, която се кани да пресича? Цитирай точната разпоредба, без да твориш измислици, че последователите ти съвсем ще се оплетат.Мога да ти помогна. И аз съв човек. Разгледай около 119, например. Ама чети, не като чукча-писател да списваш само!

56

Анонимен

преди 4 години

вариант 1 - некой я е лайкнал у фейсо, или вайбъро и е звъннал - нема да гледа пато я! вариант 2 - жените са се хвърлили нарочно под колата!

55

Анонимен

преди 4 години

И шофьорката не е била първа младост.Кой знае с какви диоптри е била..? Крайно време е ,като наближи човек преклонна възраст,да го спрат от шофиране!Нето реакциите,нито зрение,нищо не е като на по-млади години.Та те са опасни! Камикадзета😕

fallback