Снимка: Булфото, архив
fallback

Седемдесетгодишен ловец от сливенското село Глушник е прострелял колега по време на ловен излет, съобщават от Областната дирекция на МВР-Сливен.

Инцидентът станал в неделя, след 23.30 ч., като от полицията уточняват, че ловците излезли по време на забрана и не по правилата на лова.

В местността "Рупов дол" - между селата Калояново и Глушник, 70-годишният мъж е прострелял по невнимание в краката своя 55-годишен спътник. Оръжията и на двамата са законно притежавани.

Пострадалият е откаран в МБАЛ-Сливен с фрактура на крака, няма опасност за живота му.

По-възрастният мъж е задържан за 24 часа, ловните оръжията са иззети. По случая е започнало досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 16

преди 4 години

Много мутри са ловци, така е. Както е така, че повечето адвокати, съдии, прокурори, полицаи, военни, бизнесмени и лекари са ловци!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Много от ловците са мутри, намерили законен начин да се въоръжават. Познавам няколко, големи катили. Бих забранил продажбата на оръжие при криминално регистрирани. Не нужно да са осъдени.

13

До 15

преди 4 години

Има да чакаш да се изпозастреляме. Не знам точно кои са нормалните хора, но ти не си от тях. В състояние на безсилна злоба кълнеш като стара баба. Това говори за много лабилна психика. Не те познавам, но всеки мой сполучливо пласиран изстрел по мека цел ще посвещавам на теб! Хайде със здраве!

fallback