Снимка: Pixabay
fallback

Подобрява се състоянието на 5-годишното момче, което вчера пострада в двора на спортното училище в Пазарджик – върху него падна тежка метална врата. Това заяви  майката на детето Миглена Милчева, съобщава bTV.

Oще по темата

5-годишно в болница, върху него падна метална врата

То беше прието за лечение в местната болница с гръдно-коремна травма, натъртвания по лицето и счупена ключица. „Лежи обездвижен, пускат му обезболяващи и системи. По-добре е, но е много изплашен – плаче като изляза от стаята”, сподели Миглена.

Майката заяви, че редовно води децата си на площадката, където се е случил инцидента. „Те обичат да играят футбол и ги водя много често там. Беше поредната вечер, в която реших да отидем след работа да поиграят”, добави тя.

Миглена каза още, че не е видяла самия инцидент. „Чух писъка на детето и се опитах да я вдигна, не успях, помогнаха ми”, заяви тя и посочи, че не ѝ е направило впечатление металните врати да са опасни.

„Снощи чух, че не трябвало да се влиза там – нито има табели, нито пише подобно нещо. Там има постоянно хора – спортуват, играят. Не се чувствам виновна. Тук като стане инцидент, винаги търсят вината в другите. Не мисля, че това е допустимо в училището”, заяви майката.

Жената беше категорична, че ще заведе дело срещу отговорните за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

marquise

преди 4 години

По т.2 във връзка с мнение по т.4.Авторът е действащ адвокат с л.н.1600032490, което може да се провери. В сайта на Висшия адвокстски съвет можете да установите данните за автора под горния номер.

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да плюете майката, не е нормално металната врата да може да пада от бутане на дете на 5г. Трябва да се закрепят здраво за терена. Естествено тя няма да може да осъди никой, но можеше да пострада дете от спортното училище, тогава нямаше училището са се измъкне лесно

11

Totenkopf

преди 4 години

Поредната бгмама, тъпачката ще съди, кой ще съдиш, като ти си виновна, сигурно е влезнала в двора на училището да види, дали няма нещо за крадене, какво спортуване на 5 г дете, какъв футбол бе *** продажни журналисти, защо не и зададете адекватни въпроси, *** чесани овчари.

fallback