Снимка: pixaBay
fallback

Жителите на родопските села Нова махала и Фотиново подготвят пълна блокада на републиканския път Пещера - Батак в 15.00 часа. Те настояват 10-километровата отсечка до двете села да бъде включена в планирания за догодина основен ремонт на пътя.

Достъпът до Нова махала и Фотиново е затруднен и дори рисков. Протестиращите искат отговори на място от представители на  държавните институции, предаде БНР.

"Два часа няма да има движение. Да дойде някой от тях. Всичките ги каня. Да заповядат и да обяснят на хората, за да се вдигне блокадата", обясни Вайдин Дупаилов от инициативния протестен комитет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

баба мара

преди 4 години

викаите дпс нали гласувате за тях хаиде сега да ви осигурят пари за пътяпеевски доган мустафата с къщите за гости

12

Анонимен

преди 4 години

До Dinosaurus такива като теб в софето само си плащате данъци а тия от балкана си пасат сочна трева.такива като теб се наричат миячи на зад.....ци и продажни псее......та всеки гражданин има право да си търси правата много сте големи тарикати в софето в голямото село

11

Dinosaurus

преди 4 години

До До Dinosaurus: На колко годинки си на тлинайсе? 43 год работя с моята професия, плащам ДДС, данък сгради, за кола... даже на младини ергенски данък, за който не си и чувал. На кметовете, правителството и АПИ се плаща да ми оправят улицата, пътя и т.н. - с парите от моите данъци! Според теб, вместо да си върша работата, трябва да ходя да се "боря" за правата си: "чрез нахалство към прогрес", иначе съм в дупка ала бала... евала, протестър, дерзай!!! БКП добре те е обучила "разпределяй чуждото

fallback