Снимка: БулФото
fallback

57-годишен шофьор на автобус е блъснал 12-годишно момиче на колело в Айтос. Рейсът се е движел с несъобразена скорост при преминаването покрай група деца и така ударил момичето, съобщава 24 часа.

От удара детето е получило фрактура на лявата глезенна става и травма на лявото коляно. Настанено е за лечения в бургаска болница. Лекарите споделят, че няма опасност за живота му.

Малко преди това, шофьор на лек автомобил пък удря две жени - майка и дъщеря - на 61 и 39 години в Бургас. Те са пресичали на пешеходна пътека до един от местните молове. Водачът отнел тяхното предимство при ляв завой и така се стигнало до инцидента.

По-възрастната жена е получила скъсване на лявата връзка на раменната става, а нейната дъщеря - контузни рани на лакътя и левия крак. Пострадалите са закарани за преглед в местната болница и след преценка на лекарите са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

До 15: Не се признават "мъртви зони" бе шофьоре! Признават се мъртви пешеходци!Ти държиш волана.Затова ако пешеходец и кола се срещнат на открито пространство пешеходецът спира, шофьорът избира откъде ще мине,защото е по-бърз и маневрен.Шофьорът мисли и за двамата.Не само да запали, тръгне и да вика"ПАЙ сее !!!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен15Така е баце. И кормилото също пречи, а като удариш 3 бири и 2 мастики и зоните за видимост съвсем изчезват. Таковай им онаковото на неразбиращите Ти си Пич!. Знаеш ли какво е ПИЧ, ама на свтовно ниво! С оценка КА! Те такова Си! Бегай да удариш една ичкия!

12

Анонимен

преди 4 години

Когато пешеходец пресича, задължително да е ангажирал Берковската духова музика да свири на пешеходната пътека, да има фойерверки и един валяк да излиза преди него! Иначе - жална му майка. От леворезбовите шофьори на БМВ, Мерцедес и Шкода спасение НЕМААААААААААА!

fallback