Снимка: Pixabay
fallback

77-годишна жена е нападната и нахапана от питбул в село Дългоделци. Това съобщиха от полицията в Монтана.

Oще по темата

Незаслужено жестока смърт! Пет кучета разкъсаха млад мъж

На 11 юни в полицията в град Лом е постъпил сигнал, че в с. Дългоделци, при преминаване пред частен имот 77-годишна жена е била нападната от куче от порода питбул.

На възрастната жена е оказана незабавна помощ, транспортирана е до болницата в Лом, където е установено, че ѝ е причинена телесна повреда – счупване на шийката на лявата тазобедрена става.

От пострадалата са снети обяснения, които довели служителите на участъка в Якимово до установяването на собственичката на кучето – 31-годишна местна жителка.

Взети са незабавни мерки за обезопасяване на района и недопускане възникването на последващ инцидент, като кучето е прибрано от собственичката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 4 години

До Коце кметаКоце колко пъти този дето бил неграмотен и *** предприе нещо, толкова пъти от милия, възпитан, интелигентен, некрадлив народец протестираха.

28

zed

преди 4 години

До Анонимен "Вчера за пореден пъ"Пич, това е грешна стратегия. Ако тия хора им пукаше за околните, нямаше да ги застрашават със зверовете си и да ги обучават да нападат. На такива изобщо не им дреме дали си застраше, ухапан или изяден.От забележи и разговори няма ефект, даже ефекта е обратен и лош за теб, защото ако вземеш други мерки, ще си първият заподозрян. Аз затова се правя на техен пръв приятел и муци-пуци, а после хоп и айде. След това не забравям първи да се възмутя шумно.

27

Пешо

преди 4 години

За пореден път такава тема. Проблемът е, че сме много насъбрали агресия. Избиваме я навсякъде - спрямо себе си с алкохол, цигари и отровни ***, спрямо другите - в колата на пътя, в работа, абе.. обичаме да мразим. Не ни стиска да изразим себе си за големите неща, затова сме най-добри в това един друг да правим живота си черен по всички начини. Така и с кучолюбците. Аз също обичам животни. Но категорично част от кучкарите мразят яко хората, децата, живота и кучето е просто проводник на тях

fallback